De duikstenen van Bonaire zijn wereldberoemd. Langs de weg zie je de gele stenen al van verre. En op de steen staat de naam van de duikplek. Zo weet je precies waar je de zee in kunt wandelen om samen met je buddy te gaan duiken. ‘Ik kan de plekken wel dromen’, horen we vaak van duikers. Maar is dat ook echt zo?


Ga de uitdaging aan en doe mee met de nieuwe Bonaire DuikQuiz. Bekijk de foto’s van de duikplekken met hun herkenbare steen. Ditmaal zónder de naam van de duikplek erop. Weet je het dan ook? Is het Hilma Hooker? Atlantis? 1000 steps?


Wie de meeste goede antwoorden geeft, en dat het snelste doet, die wint. Elke maand maken we een winnaar bekend! Op DuikVaker 2018 spelen we zelfs een extra finaleronde!


Bonaire LookBook

Gratis App voor je smartphone of tablet. Ideaal om je klanten snel het eiland te laten zien. Mooie foto’s en video’s, telkens met een korte toelichting.

Digitale brochure over Duiken

De kans is 1 op 5 dat je klanten vragen stellen over Duiken. Voor hen, en voor jou, is er een digitaal magazine gemaakt dat je gratis kunt lezen.

Vluchten

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social mediakanalen.
Volg ons @BonaireToerisme. Ook leuk om je klanten hierover te informeren.